top of page

zo 24 sep

|

Oude-Tonge

Worship avond Oude Tonge 24 september 2023

De aanbidding zal worden geleid door de in Oude-Tonge wonende Sander & Angela, inclusief band. Sander & Angela zijn een echtpaar met een jong gezin en een hart voor Jezus en muziek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Worship avond Oude Tonge 24 september 2023
Worship avond Oude Tonge 24 september 2023

Time & Location

24 sep 2023, 19:30 – 22:30

Oude-Tonge, Langeweg 26, 3255 LJ Oude-Tonge, Nederland

About the Event

Ontmoeting, relaties bouwen en versterken. Voor jong en oud, christen en niet-christen, mensen met en mensen zonder een kerkelijke achtergrond.

De initiatiefnemers: “We hopen dat mensen vanuit het hele eiland zich geroepen voelen om met elkaar God groot te maken. Of je nu al bekend bent met het geloof of nog niet, iedereen is van harte welkom voor een tijd van ontmoeting, verbinding én aanbidding.”

Praktisch

Inloop is vanaf 19.30 uur. We beginnen om 20.00 uur. Zorg dat je op tijd bent. Het is mogelijk dat er foto- en filmopnamen gemaakt worden, welke wij na afloop dan kunnen verspreiden op social media en voor een bericht in de krant. Met deze aanmelding geef je toestemming voor het plaatsen van beelden waarop jij zichtbaar bent.

Praiseband

De aanbidding zal worden geleid door de in Oude-Tonge wonende Sander & Angela, inclusief band. Sander & Angela zijn een echtpaar met een jong gezin en een hart voor Jezus en muziek. Sander & Angela zijn samen sinds hun tienerjaren en hebben altijd al muziek gemaakt als duo, in bandjes en in hun eigen gemeente in Oud-Beijerland. Daardoor zijn ze op elkaar ingespeeld als geen ander.

Sander: “Sinds het maken van de keuze om in alles volledig voor God te gaan, opent Hij deuren en komen er kansen op ons pad die we zelf nooit hadden kunnen bedenken.”

Ze brachten eerder dit jaar hun single ‘Hij Leeft’ samen met InSalvation uit, zongen dit nummer live op de Sing-In bij Opwekking en zijn daarnaast met hun andere singles ‘Schijn In Mij’ en ‘Ik Ben Van U’ al regelmatig te horen bij Groot Nieuws Radio.

Organisatie

Het organiseren van sing-ins op Goeree- Overflakkee waarin jong en oud, christen of niet-christen, mensen met of zonder kerkelijke achtergrond elkaar kunnen ontmoeten, relaties bouwen en versterken. Dat is de missie van waaruit GO & Sing 4 God de afgelopen jaren op verschillende plaatsen op het eiland avonden heeft georganiseerd waarbij dit centraal stond. Na de mooie samenwerking rondom de praise avonden in Oude-Tonge (september 2021 & september 2022) en Dirksland (mei 2022) werken Heart & Hands (Jan van Gurp) en GO & Sing 4 God (Lisanne Boeter, Martine Blok) opnieuw met elkaar samen. Samen zorgen zij, gesteund door een groep vrijwilligers, voor de organisatie van deze avond.

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page